Szukaj

Pascal

Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia

49.99 zł

Jagna Niedzielska - kucharz, prowadząca Kuchni+ oraz propagatorka nurtu zero waste w kulinariach - wydała swoją pierwszą książkę. 

"Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia" to 6 rozdziałów merytorycznych oraz 93 oryginalne przepisy, które zostały pogrupowane w działy tematyczne na podstawie głównego składnika (ZBOŻA, NABIAŁ, WARZYWA I ZIOŁA, OWOCE, RYBY I OWOCE MORZA, MIĘSO I WĘDLINY). Poszukiwanie konkretnego przepisu ułatwia indeks produktów.

To napisany z pasją poradnik pokazujący, jak zmienić nawyki, aby nie marnować jedzenia. Proste porady, fascynująca opowieść, duża dawka refleksji

Marek Borowski, Prezes Zarządu Federacji Polskich Banków Żywności

O AUTORZE

Jagna Niedzielska – szefowa kuchni, doradca kulinarny, prowadząca program propagatorka nurtu zero waste w kulinariach. Prowadzi program “Bez reszty. Kuchnia Zero Waste” na kanale Kuchnia+. Zajmuje się food designem. Z wykształcenia prawniczka.

OPRAWA: twarda

LICZBA STRON: 272 

FORMAT: 16,5 x 21 cm

WYDAWNICTWO: Pascal

Czas dostawy: 2 dni

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj