Szukaj

GAJ / EKO MEDIA

Biokurier 2/2018

7.00 zł

Spis treści

WIESZ WIĘCEJ

6. 8 metod przetwarzania żywności i ich wpływ na smak i właściwości odżywcze

11. Wielkanoc smaczna, zdrowa, i tradycyjna

SPRÓBUJ

16. Sok z róży – na każdy dzień roku

18. Olej krokoszowy – luksus na wyciągnięcie ręki

21. Niebieska kukurydza?!

5 FAKTÓW O

22. 5 faktów o… orkiszu, samopszy i płaskurce

ROZMOWA BIOKURIERA

26. Takich co kochają zwierzęta nie brakuje,ale takich co chcą na rzecz zwierząt ciężko pracować jest niewielu. Rozmowa z Andrzejem Kruszewiczem

Z PORADNIKA MAMY ALERGIKA

31. Wielkanoc alergika / Zamienniki jajka

JAK POWSTAJE BIO

34. Suplementy naturalne zamiast syntetyków. Rozmowa z Royem Jodgensem – założycielem Royal Green

 GARŚĆ PRZEPISÓW

35. Wielkanoc. Dania nie zawsze oczywiste

 Z CZYM TO SIĘ JE?

39. Owocowa pianka z karobem

DBAJ O ZDROWIE

40. Gdy ci leży na wątrobie…

KĄCIK ZIOŁOWY

46. Bluszczyk kurdybanek – roślina lecznicza, jadalna, kosmetyczna

AKTYWNE SMAKI

48. Mus z awokado z owocami miękkimi

SMAKIEM PO MAPIE

49. Na marcepanowym szlaku

KOSMETYKA NATURALNA

52. Wybieramy kosmetyki dla dziecka

56. BEZPIECZNE OPALANIE z naturalnymi filtrami – przygotujmy się na słońce!

NEWSROOM

62. Aktualności ze świata BIO

66. Nowości na ekorynku

Czas dostawy: 2 dni

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj