Szukaj

GAJ / EKO MEDIA

Biokurier 4/2018

7.00 zł

Jesienny numer czasopisma Biokurier. W środku masa faktów na temat ziemniaka oraz przepisy z jego wykorzystaniem:

  • Zapiekanka ziemniaczano-dyniowa z sosem paprykowym z nerkowców 
  • Krem ziemniaczano-dyniowy z orzechami nerkowca
  • Galette z ziemniakami, porem i boczkiem
  • Batata harra - pikantna sałatka ziemniaczana po libańsku 

Piszemy także o soi, dyni, naturalnych mydłach, diecie dla maluchów idących do szkoły oraz profilaktyce przeziębień.

Nie brakuje wywiadów. Rozmawiamy z Pawłem Skrzypczakiem, prezesem Primavika oraz Agnieszką Rousseau i Piotrem Jaskółą,  którzy opowiadają nam o prowadzeniu biodynamicznej winnicy. Polecamy również rozmowę o nalewkach. Opowiada Marek Ellnain, autor Nalewek z piwniczki farmaceuty

Czas dostawy: 2 dni

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj