A może warzywa w stylu retro?

Tyle mówi się o konieczności spożywania dużych ilości warzyw. Czasem jednak brakuje pomysłu na to jak je przyrządzić bądź też po prostu nie wiemy jak się za to zabrać. Zwłaszcza  jeżeli mamy do czynienia z jarmużem, skorzonerą, brukwią czy topinamburem po raz pierwszy... Mamy na to sposób.

150 inspiracji na kulinarne wykorzystanie "super siódemki" czyli:

jarmużu

skorzonery

rabarbaru

pasternaku

brukwi

buraka 

topinamburu

niesie ze sobą nowa propozycja Pawła Łukasika i Grzegorza Targosza (autorów bestsellerowej książki "Kipi kasza"). Wzięli oni na warszat wspomniane 7 warzyw, kiedyś znanych i lubianych, dziś nieco zapomnianych lub przypisanych do zaledwie kilku popularnych dań. 

Serdecznie polecamy Retrowarzywa!

Karol

Newsletter

Otrzymuj najświeższe informacje o wydawanych przez nas pozycjach.

wydawnictwo gaj © 2017
Projekt i wykonanie: Agencja interaktywna sas design