Szukaj

AKTUALNOŚCI

Tymianek w medycynie naturalnej i kuchni

Tymianek w medycynie naturalnej i kuchni

agnieszka, 9 maj 2019

Tymianek to ziele wyjątkowe. Nie tylko pięknie się prezentuje, stąd coraz częściej pojawia się w ogrodach, ale też ma solidnie udokumentowane działanie...

Przeczytaj więcej
Pokrzywa w kuchni. Jak ją wykorzystać?

Pokrzywa w kuchni. Jak ją wykorzystać?

agnieszka, 17 kwiecień 2019

Dla wielu osób pokrzywa to nic innego jak pospolity chwast. Rośnie powszechnie na łąkach, nieużytkach, w lasach. I choć bezpośredni kontakt z nią...

Przeczytaj więcej
Rozmaryn w kuchni i medycynie ludowej

Rozmaryn w kuchni i medycynie ludowej

agnieszka, 21 marzec 2019

Rozmaryn to roślina znana od wieków, niemniej w ostatnim czasie nieco zapomniana. Dawniej wykorzystywano ją, by podkreślić smak dań pieczonych, zwłaszcza...

Przeczytaj więcej
Dlaczego warto jeść zupy?

Dlaczego warto jeść zupy?

agnieszka, 7 luty 2019

Jedni je uwielbiają, inni twierdzą, że nie są w stanie zaspokoić nimi głodu. Zupy, bo o  nich mowa, przeżywają jednak dziś swój renesans. Coraz...

Przeczytaj więcej
Domowa uprawa ziół krok po kroku

Domowa uprawa ziół krok po kroku

agnieszka, 31 styczeń 2019

Zioła wzbogacają smak większości potraw, mają przy tym intensywny zapach i dobrze działają na organizm człowieka. Stanowią dobry dodatek do wielu...

Przeczytaj więcej

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj