Szukaj

AKTUALNOŚCI

Koperek - roślina o wielkich możliwościach

Koperek - roślina o wielkich możliwościach

agnieszka, 23 maj 2019

Najczęściej koperek używamy jako dodatek do ziemniaków. Bez niego trudno o dobre ogórki kiszone. Koperek jednak ma nie tylko walory smakowe, ale i prozdrowotne....

Przeczytaj więcej
Pokrzywa w kuchni. Jak ją wykorzystać?

Pokrzywa w kuchni. Jak ją wykorzystać?

agnieszka, 17 kwiecień 2019

Dla wielu osób pokrzywa to nic innego jak pospolity chwast. Rośnie powszechnie na łąkach, nieużytkach, w lasach. I choć bezpośredni kontakt z nią...

Przeczytaj więcej
Przepis na postną sałatkę śledziową z pietruszką

Przepis na postną sałatkę śledziową z pietruszką

agnieszka, 4 kwiecień 2019

Natkę pietruszki albo się lubi, albo nienawidzi. Ile osób, tyle upodobań. Bezdyskusyjnie jednak jest to ziele zdrowe i pożądane w diecie. Podpowiadamy,...

Przeczytaj więcej
3 wiosenne zioła, o których warto pamiętać

3 wiosenne zioła, o których warto pamiętać

agnieszka, 28 marzec 2019

Wiosna nie bez powodu kojarzy się z pojawiającymi się na łąkach i polanach roślinami. Wśród nich wiele jest ziół, które są nie tylko zdrowe, ale...

Przeczytaj więcej
Rozmaryn w kuchni i medycynie ludowej

Rozmaryn w kuchni i medycynie ludowej

agnieszka, 21 marzec 2019

Rozmaryn to roślina znana od wieków, niemniej w ostatnim czasie nieco zapomniana. Dawniej wykorzystywano ją, by podkreślić smak dań pieczonych, zwłaszcza...

Przeczytaj więcej
Orzeźwiająca werbena cytrynowa - co warto o niej wiedzieć?

Orzeźwiająca werbena cytrynowa - co warto o niej wiedzieć?

agnieszka, 7 marzec 2019

Werbena cytrynowa w Polsce nie jest zbyt popularna, a szkoda: ma wyraźny smak i całe mnóstwo walorów prozdrowotnych. Do jakich potraw i napojów warto ją...

Przeczytaj więcej
Przepis na syrop z owoców bzu czarnego

Przepis na syrop z owoców bzu czarnego

agnieszka, 28 luty 2019

Bez czarny to niekwestionowany lider wśród naturalnych leków. Łagodzi objawy przeziębienia i grypy, skraca też czas trwania infekcji i podnosi...

Przeczytaj więcej
Melisa w medycynie naturalnej i kuchni

Melisa w medycynie naturalnej i kuchni

agnieszka, 21 luty 2019

Melisa jest najczęściej znana jako zioło, z którego przygotowuje się uspokajające herbatki. Trudno się temu dziwić, wszak faktycznie wykazuje działanie...

Przeczytaj więcej

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj