Ekologiczny Poradnik Księżycowy już dostępny

Szukaj

Wydawnictwo RM

Domowe wędzenie ryb - Egon Binder

19.90 zł 18.90 zł

Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu. W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza.

OKŁADKA: miękka, LICZBA STRON: 96, FORMAT: 16,5 x 23,5cm, WYDAWNICTWO: RM

Dostawa: 2 dni dni

Sprawdź inne ciekawe produkty

Darmowa dostawa od 200 zł

Tutaj zostaną wyświetlone opinie od twoich klientów

Zainstaluj aplikację Shoplo Reviews

Przejdź do aplikacji

Nasza najnowsza kolekcja

Produkty z lnu - o tym warto wiedzieć

Produkty z lnu - o tym warto wiedzieć

Ubrania, woreczki, przybory kosmetyczne, bielizna, skarpety - len daje ogromne możliwości. Cieszy się też coraz większą popularnością i nie ma co ukrywać jest to popularność zasłużona. Teraz kupując u nas książki, możesz także sprawdzić ofertę produktów...

[ Przeczytaj więcej ]
Droga przez mąkę. Autorzy Wojny widzianej z kuchni... goścmi audycji

Droga przez mąkę. Autorzy Wojny widzianej z kuchni... goścmi audycji

Leszek Kawa i Krzysztof Mroczkowski, autorzy książki "Wojna widziana z kuchni i kuchnia na wojnie" gościli w audycji "Droga przez mąkę" emitowanej na antenie Programu Drugiego Polskiego Radia.

[ Przeczytaj więcej ]

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj