Ruszyła przedsprzedaż Ekologicznego Poradnika Księżycowego

Szukaj

GAJ / EKO MEDIA

Eko Arka 3/2004

8.00 zł

W jesiennej Eko Arce odwiedzamy przetwórnię "Bio - Food" (www.biofood.pl) produkującą soki "Rzepka" oraz gospodarstwo współwłaściciela tej firmy - Romana Świniarskiego. Do przetwórni BIO-FOOD trafiają także produkty z kolejnego gospodarstwa, które odwiedziliśmy - Ryszarda i Zofii Mączyńskich. O przetwórstwie domowym można natomiast dowiedzieć się z artykułu "Kiszonki, warzywa i kury" będącego sprawozdaniem z wizyty w gospodarstwie państwa Serwach.

W jesiennym numerze nie brakuje oczywiście kalendarza prac w gospodarstwie ekologicznym Henryka Wegnera. Wiele miejsca poświęciliśmy informacjom dotyczącym hodowli hucułów a także ratowaniu prawie wymarłej rasy krów białogrzbietych. W Eko Arce nr 7 kolejny raz zamieszczamy reportaż z Niemczech, gdzie coraz więcej hodowców drobiu odwraca się od fermowego stylu hodowli. W dziale "Naturalne Leki dla Zwierząt" 7 część Ziołowej Apteczki Weterynaryjnej. Jak zwykle nie brakuje informacji o literaturze fachowej, ogłoszeń. Ostatnie strony Eko Arki to Kronika Ekologiczna.

Dostawa: 2 dni dni

Sprawdź inne ciekawe produkty

Darmowa dostawa od 200 zł

Zapisz się do newslettera

Chcesz być na bieżąco z nowościami? Zostaw swój adres e-mail

Zajrzyj na naszego bloga

Ułóż sobie zdrowie - rusza przedsprzedaż

Ułóż sobie zdrowie - rusza przedsprzedaż

Ruszyła przedsprzedaż książki Ułóż sobie zdrowie autorstwa Elżbiety Przygockiej

[ Przeczytaj więcej ]
Ekologiczny Poradnik Księżycowy zaprenumerujesz online

Ekologiczny Poradnik Księżycowy zaprenumerujesz online

Ekologiczny Poradnik Księżycowy można zaprenumerować wykorzystując specjalny formularz dostępny na poradnikksiezycowy.pl.

[ Przeczytaj więcej ]

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj