Szukaj

Pascal

Kiszonki i fermentacje. Bestseller w nowej odsłonie - Aleksander Baron

69.90 zł 59.41 zł

Autor Kiszonek i fermentacji powraca z rozszerzonym i poprawionym wydaniem swojej bestsellerowej książki.

Czy masz ochotę na:

• stir fry z kiszonymi burakami i jarmużem?

• Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci?

• Kiszone migdały?

• Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej?

• A może kiszoną Krwawą Mary?

Mistrz kuchni po raz kolejny zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami. Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy.

Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni z warszawskiej restauracji Zoni. Pierwszą kiszonkę zrobił... przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji, który zaprasza do zmiany przyzwyczajeń polskiego podniebienia.

WYDAWNICTWO: Pascal, OPRAWA: twarda, FORMAT: 20.5 x 26.4 cm, LICZBA STRON: 288

Czas dostawy: 2 dni

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj