Ruszyła przedsprzedaż Ekologicznego Poradnika Księżycowego

Szukaj

Dzika fermentacja.

49.90 zł 44.91 zł

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.

Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!

OPRAWA: miękka, LICZBA STRON: 328, FORMAT: 24 x 16,5 cmWYDAWNICTWO: Vivante

Dostawa: 2 dni dni

Sprawdź inne ciekawe produkty

Darmowa dostawa od 200 zł

Zapisz się do newslettera

Chcesz być na bieżąco z nowościami? Zostaw swój adres e-mail

Zajrzyj na naszego bloga

Ułóż sobie zdrowie - rusza przedsprzedaż

Ułóż sobie zdrowie - rusza przedsprzedaż

Ruszyła przedsprzedaż książki Ułóż sobie zdrowie autorstwa Elżbiety Przygockiej

[ Przeczytaj więcej ]
Ekologiczny Poradnik Księżycowy zaprenumerujesz online

Ekologiczny Poradnik Księżycowy zaprenumerujesz online

Ekologiczny Poradnik Księżycowy można zaprenumerować wykorzystując specjalny formularz dostępny na poradnikksiezycowy.pl.

[ Przeczytaj więcej ]

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj