Szukaj

Kuchnia przeciwrakowa

45.90 zł 41.90 zł

Dostępna w wielu krajach, a w samym tylko Quebecu sprzedana w nakładzie 180 000 egzemplarzy książka Dieta w walce z rakiem wywołała małą rewolucję, zwracając uwagę czytelników na podstawowy oręż w walce z ta chorobą: odżywianie.

Dziś nie ma juz chyba człowieka, który nie słyszałby o zaletach kurkumy, korzyściach picia czerwonego wina czy dobroczynnym działaniu zielonej herbaty...

Richard Beliveau, wybitny specjalista w dziedzinie onkologii, jest dyrektorem Laboratorium MEdycyny Molekularnej Centrum Badań Nad Rakiem Charles'a Bruneau przy Odzdiale Hematologiczno - Onkologicznym Szpitala Sainte-Justine w Montrealu.

Denis Gingras jest pracownikiem naukowym.

Czas dostawy: 2 dni

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj