Szukaj

Miód na stole - Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek

21.90 zł

Miód na stole - Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek

Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy.

Autorzy książki „Miód na stole” proponują przepisy (prawie 450) na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje właśnie tytułowy miód.

„Miód na stole” to 210 przepisów na: kompoty, napoje z miodu i owoców, warzyw, ziół, herbaty, piwa, mleka, jogurtu, kefiru, maślanki oraz na miody pitne, wina owocowe, drinki, koktajle, miodki, syropy.

A także ponad 230 przepisów na: potrawy z mięsa, drobiu, ryb, jaj, owoców i warzyw oraz wypieki.

Miód na stole - Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek

Autor: Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek

Liczba stron: 376

Oprawa: broszurowa

Format: 22x16 cm

Czas dostawy: 2 dni

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj