Ekologiczny Poradnik Księżycowy już dostępny

Szukaj

Sztuka fermentacji

49.90 zł 39.92 zł

Kiszenie to obecnie gorący trend kulinarny, który podbija programy śniadaniowe, magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie. Z drugiej strony to proces, który w przetwórstwie żywności obecny jest „od zawsze” a czasem nie zdajemy sobie sprawy z jego obecności. Bo kiszenie i fermentacja nie dotyczy tylko ogórków i kapusty…

Sandor Ellix Katz, światowy guru fermentacji, na 600 stronach książki „Sztuka Fermentacji” przekonuje, ze ukisić można… wszystko! Ta książka to światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych. Zawiera praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa, mleka i innych produktów. Nie brakuje także informacji o walorach zdrowotnych kiszonych produktów oraz narzędziach w jakie warto zaopatrzyć się zanim zaczniemy naszą przygodę z kiszeniem. 

Na kartach „Sztuki Fermentacji” Sandor Ellix Katz przystępnie wyjaśnia jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności. 

FORMAT: 23 X 17 CM OPRAWA: MIĘKKA LICZBA STRON: 620 

Dostawa: 2 dni dni

Sprawdź inne ciekawe produkty

Darmowa dostawa od 200 zł

Tutaj zostaną wyświetlone opinie od twoich klientów

Zainstaluj aplikację Shoplo Reviews

Przejdź do aplikacji

Nasza najnowsza kolekcja

Produkty z lnu - o tym warto wiedzieć

Produkty z lnu - o tym warto wiedzieć

Ubrania, woreczki, przybory kosmetyczne, bielizna, skarpety - len daje ogromne możliwości. Cieszy się też coraz większą popularnością i nie ma co ukrywać jest to popularność zasłużona. Teraz kupując u nas książki, możesz także sprawdzić ofertę produktów...

[ Przeczytaj więcej ]
Droga przez mąkę. Autorzy Wojny widzianej z kuchni... goścmi audycji

Droga przez mąkę. Autorzy Wojny widzianej z kuchni... goścmi audycji

Leszek Kawa i Krzysztof Mroczkowski, autorzy książki "Wojna widziana z kuchni i kuchnia na wojnie" gościli w audycji "Droga przez mąkę" emitowanej na antenie Programu Drugiego Polskiego Radia.

[ Przeczytaj więcej ]

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj