Sztuka fermentacji

79,90 zł 60,10 zł

Czas dostawy: Wysyłamy w ciągu 2 dni roboczych

Kiszenie to obecnie gorący trend kulinarny, który podbija programy śniadaniowe, magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie. Z drugiej strony to proces, który w przetwórstwie żywności obecny jest „od zawsze” a czasem nie zdajemy sobie sprawy z jego obecności. Bo kiszenie i fermentacja nie dotyczy tylko ogórków i kapusty…

Sandor Ellix Katz, światowy guru fermentacji, na 600 stronach książki „Sztuka Fermentacji” przekonuje, ze ukisić można… wszystko! Ta książka to światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych. Zawiera praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa, mleka i innych produktów. Nie brakuje także informacji o walorach zdrowotnych kiszonych produktów oraz narzędziach w jakie warto zaopatrzyć się zanim zaczniemy naszą przygodę z kiszeniem. 

Na kartach „Sztuki Fermentacji” Sandor Ellix Katz przystępnie wyjaśnia jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności. 

FORMAT: 23 X 17 CM OPRAWA: TWARDA LICZBA STRON: 620 



OSZTY WYSYŁKI

 Rodzaj wysyłki / Kwota zamówienia  do 29,99 zł        30,00 - 150 zł powyżej 150 zł

Poczta Polska  
 6,00 zł  9,50 zł darmowa wysyłka

Poczta Polska - pobranie
13,00 zł 13,00 zł  13,00 zł

Paczkomaty InPost 
8,50 zł   8,50 zł darmowa wysyłka





Kurier FedEx

13,50 zł 
13,50 zł 13,50 zł


ZASADY WYSYŁKI

1. Natychmiast po złożeniu zamówienia, system przesyła do klienta wiadomość e-mail potwierdzającą zamówienie. W momencie gdy książka zostaje przez nas wysłana klient również otrzymuje stosowną wiadomość drogą e-mailową. Od tego momentu książki powinny dotrzeć w przeciągu tygodnia.

2. W przypadku wybrania opcji płatności za pobraniem naliczana jest opłata dodatkowa, której wysokość klient widzi w trakcie dokonywania zakupów. Kupujący zobowiązany jest do odbioru paczki i opłacenia opłaty u listonosza. Przesyłki pobraniowe realizujemy tylko za pośrednictwem Poczty Polskiej. Przesyłki pobraniowe oraz zagraniczne nie są objęte promocją dotyczącą darmowej wysyłki dla zamówień powyżej 150 zł.

3. W przypadku nieodebrania paczki sprzedawca (Eko Media Karol Przybylak) może obciążyć klienta kosztami wynikłymi z powodu zwrotu paczki.

Numer konta do dokonywania wpłat

Eko Media

91 1320 1537 1406 6919 2000 0001 



Wszelkie zapytania odnośnie książek, sposobu składania zamówień i realizacji wysyłki

e-mail: sklep@wydawnictwogaj.pl czynny całą dobę 
Tel.: 52 581 52 90 czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9-15 
Fax: 52 327 91 22 


Adres korespondencyjny 

Wydawnictwo Gaj
Byszewska 80B
85-416 bydgoszcz


Dane do wpłat 

Eko Media Karol Przybylak
Byszewska 80B
85-416 Bydgoszcz
NIP 967 116 72 17

nr konta: 91 1320 1537 1406 6919 2000 0001
Bank Pocztowy

Formularz kontaktowy:


Nie dziękuję

Newsletter

Otrzymuj najświeższe informacje o wydawanych przez nas pozycjach.

wydawnictwo gaj © 2017
Projekt i wykonanie: Agencja interaktywna sas design